Coaching


De enige plek waar je de wereld kunt verbeteren is bij jezelf. Overal waar je gaat neem je immers jezelf mee, met alle ideeën, vooroordelen en beperkingen die je voor jezelf hebt gecreëerd. Durf te werken aan jezelf, groei en stap uit je comfort zone, soms is een klein zetje in de rug genoeg om het later zelf te kunnen oppakken.

Als je de oorzaak van de problemen en moeilijkheden die je ervaart buiten jezelf projecteert, ben je afhankelijk van de buitenwereld. Daar zal dan de verandering plaats moeten vinden die de verbetering brengt. Helaas, hoe hard we ook tegen de omgeving duwen, ons leven wordt er niet aangenamer van.

Coaching helpt je om van een afstand te kijken naar je eigen gedachten, gevoelens en gedrag, waardoor je beter zicht krijgt op je eigen patronen en hoe je deze zou kunnen doorbreken.

Daarbij is het belangrijk om te durven kijken naar onszelf, zowel naar ons innerlijk, als naar onze relaties met anderen en onze maatschappelijke positie. Wanneer we deze onderdelen goed met elkaar in overeenstemming kunnen brengen leggen we de basis voor een tevreden en gelukkig leven.

Alles binnen coaching is erop gericht dat we onszelf als persoon accepteren en de eigen kwaliteiten en voorkeuren, nastreven. Je wordt gestimuleerd het heft in eigen handen te nemen. Zo kunnen bewuste keuzes worden gemaakt en doordachte acties worden ondernomen. Je wordt bewuster en (weer) in beweging gezet.

Yo4coaching gaat een serie gesprekken met je aan. Als coach zal ik je begeleiden om stap voor stap het gewenste resultaat te bereiken. Er wordt gebruik gemaakt van de combinatie luisteren, samenvatten en doorvragen. Het uitgangspunt is de doelstelling die jij wilt halen. Dit doel wordt in het eerste gesprek helder gemaakt. Er wordt gekeken naar verwachtingen, naar wie je bent, wat je denkt en hoe je de wereld ervaart.

Je zal worden aangemoedigd om uitdagingen aan te gaan, obstakels te overwinnen en in actie te komen. Je blinde vlekken te ontdekken. Vertrouwen en openheid zijn hierbij de basisprincipes. Yo4coaching zorgt daarbij voor een goede warme sfeer waarin respect, privacy en geheimhouding vanzelfsprekend zijn. Klik hier voor de tarieven.


Wat kan je verwachten van Yo4coaching?

Persoonlijke ontwikkeling en een groter bewustzijn. Sterker in je schoenen staan. Meer in jezelf geloven. Minder het gevoel geleefd te worden door je omgeving. Meer voor jezelf opkomen. Een beter inzicht in (terugkerende) problemen. Meer zelfvertrouwen. Een positiever zelfbeeld. Betere persoonlijke– en werkrelaties. Meer plezier in wat je doet en in wie je bent. Hervinden van enthousiasme, passie en creativiteit.

Voorbeelden waar je coaching voor kunt inzetten:

 • Bredere bewustwording
 • Acceptatie/aanvaarding
 • Vergroten van het (zelf-)vertrouwen
 • Onderzoeken van de eigen identiteit
 • Makkelijker keuzes willen maken
 • Makkelijker grenzen aan willen geven
 • Wat kan je? wat wil je?
 • Spanningen/problemen op het werk of binnen een (vriendschaps-)relatie
 • Stress verschijnselen veroorzaakt door een constant hoge werkdruk en/of het eigen perfectionisme
 • Bij beslissingen vooral beren op de weg zien
 • Moeite hebben met het nemen van (de eigen) verantwoordelijkheid
 • Geen "nee" durven zeggen
Wandelcoaching

Het programma van wandelcoaching helpt bij het zoeken naar de balans of een nieuwe richting in je werk of je leven. Wandelen stimuleert immers de linker en de rechter hersenhelft en zorgt dat het denken meer in balans komt met het voelen.

De natuur zorgt voor het stimuleren van het creatief proces hetgeen leidt tot nieuwe inzichten. Wandelend gaan we aan de slag met de vragen die je bezighouden.

lees verder
Tafeltje Ont-dekje

Tafeltje Ont-Dekje, bestaat uit meerdere workshops die leiden naar meer geluk, succes en zelfvertrouwen in jouw leven. Tafeltje Ont-dekje is ontstaan om een ieder te laten proeven van oplossingsgerichte coaching. Maar ook om mensen met elkaar te verbinden en om van elkaars verhaal te leren. In deze training geeft ik je inzichten en handvatten mee op een luchtige manier vanuit mijn hart. Waardoor je gaat nadenken over jezelf en hoe bepaalde situaties anders te gaan aanpakken.

lees verder
In 6 stappen meer zelfvertrouwen

Ik heb veel inzicht en kracht verkregen om vooruit te blijven kijken, vooral het coachmodel ‘De bus van ikken’ heeft mij veel inzichten gegeven. Door de aanpak van coach Yolanda, de rust, warmte en professionaliteit geef ik de gehele training een 8.

Door de uitstraling van Yolanda weet zij een groep "vreemde" mensen tot een team te vormen die met interesse en aandacht naar ieders verhaal luisteren.

lees verder

Yo4Coaching Promotie Video

Tafel Ont-dekje

Copyright © Yo4Coaching Bleiswijk, Lansingerland - All rights reserved. | Design by Xenodesign