Lifecoach - Wandelcoach - Voice Dialogue

In 6 stappen meer zelfvertrouwen, geluk en succes in je leven!

Door jou manier van doorvragen heb ik veel inzicht gekregen over de persoon die ik mag zijn . Ik heb daardoor meer rust en vertrouwen in mij zelf gekregen, die persoon was ik al jaren kwijt. Beoordeling van het het coachtraject: In 6 stappen meer zelfvertrouwen, geluk en succes in je leven geef ik een 9, de wandelsessie buiten heeft mij veel opgeleverd. Beoordeling van de coach: 9. Zij gaf mij veel vertrouwen waardoor ik mezelf durfde te zijn en het traject goed kon doorlopen. Wil graag aan een vervolg traject meedoen als ik het nog nodig blijk te hebben.

M de B
In 6 stappen meer zelfvertrouwen, geluk en succes in je leven!

Meld je hier aan voor dit 6 stappen coachtraject!

STAP 1

Wie ben ik?

Weet jij op dit moment niet meer goed wie je bent? In al die jaren ben je beïnvloed door je overtuigingen, je opvoeding, je relaties, werk en je gezin? Pel jezelf af als een ui en ontdek wie jij diep van binnen eigenlijk bent. Welke ik ben jij onderweg in je leven verloren?

STAP 2

Hoe sta ik in het leven?

Hoe sta jij op dit moment in het leven? Wankel of stabiel? Zou je wat steviger in je schoenen willen staan? Waardoor je het leven weer beter aan kan?

STAP 3

Wat zit er in mijn rugzak?

Welke bagage draag jij al die jaren al bij je, zitten er nog veel onverwerkte emoties in? Zoals Angsten, pijnen en verdriet die je meezeult in je rugzak en die inmiddels te zwaar voor je schouders geworden zijn.

STAP 4

Wat wil ik loslaten?

Welke ballast wil je weggooien? Waar kan je zonder mee leven? Wat heb je niet meer nodig? Wat levert je vooral negatieve energie op? Leer los te laten en te leven in het NU.

STAP 5

Wat wil ik bereiken?

Wat zijn jouw doelen in het leven, waar droom je van? Als je diep in je hart kijkt wat zou je dan heel graag willen doen? Wat is jouw diepste verlangen?

STAP 6

Welke sleutel heb je nodig om jouw doel te bereiken?

Wat heb je daar voor nodig, of wat moet je juist laten? Wat houd je tegen om die stap te zetten? Blijft het alleen maar bij dromen of wil je tot actie komen, en durf je de uitdaging aan te gaan?

Wil jij deze 6 stappen met Yo4coaching doorlopen? Meldt je dan aan voor dit coachtraject van 6x90 minuten. In plaats van €675,- betaal je nu €625,-.

Aanmelden
E de H

Heb bij Yolanda het 6 Stappen Coachtraject doorlopen. In 6 stappen meer zelfvertrouwen, geluk en succes in je leven! Ben door de sessie veel sterker geworden, durf meer aan mijzelf te denken, nee te zeggen tegen anderen. In dit traject zat ook een wandelsessie, waar ik heel veel inzichten heb verkregen, zoals de pot NIVEA (Niet Invullen Voor Een Ander) en wat mij irriteert in anderen vaak iets is wat ik zelf mis, en nog meer inzichten. Wat ik goed vind aan Yolanda als coach is de rust, het luisteren, haar begrip en goede mensenkennis. Het coachtraject geef ik een 9 en de coach krijgt ook een 9. Ik wil graag deelnemen aan een volgend coachtraject.  

Voice Dialogue

De theorie van Voice Dialogue gaat er van uit dat je als persoon niet uit één maar uit een heleboel ikken bestaat, ook wel subpersonen genoemd, die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken. Ze houden er verschillende gewoonten op na en hebben andere gevoelens en gedachten. Het is leerzaam en leuk om zo naar jezelf te kijken, en het biedt een aantal voordelen. [lees verder]

Verlies & Rouw

Ik ga jullie een kijkje laten nemen in mijn rouwproces en inzichten die ik heb opgedaan in de training begeleiden bij Verlies & Rouw. Deze kwetsbaarheid deel ik met jullie zodat jullie er iets uit kunnen meenemen voor jezelf en je eigen rouwproces. Maar ook voor mijn eigen proces want het opschrijven is voor mij ook een deel van verwerken dat Rouwarbeid heet! [lees verder]

Wandelcoaching

De natuur is onze gespreksruimte. Het programma van wandel coaching helpt bij het zoeken naar de balans of een nieuwe richting in je werk of je leven. Wandelen stimuleert immers de linker en de rechter hersenhelft en zorgt dat het denken meer in balans komt met het voelen. [lees verder]

Coachhond Boef

Boef is een Australian Labradoodle met een allergie vriendelijke vacht. Hij is nu nog in opleiding, maar later als hij goed getraind is, mag hij in een coachsessie als co-begeleider meecoachen. Af en toe mag hij al bij een coachsessie aanwezig zijn om te leren rustig te blijven als het vrouwtje aan het coachen is of om een cliënt te steunen of gerust te stellen. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met de cliënt. [lees verder]


Copyright © Yo4Coaching Bleiswijk, Lansingerland
All rights reserved | Algemene Voorwaarden