Workshop van Beperking naar Mogelijkheid

(voor mensen met een lichamelijke beperking, of onzichtbare ziekte)


Opgeven met een groep is mogelijk, minimaal vanaf 4 personen op eigen locatie. Neem even contact met ons op zodat we samen tot een geschikte datum kunnen komen.

Wil je meer info van ons of een vraag stellen over de workshop? Mail naar info.yokim@gmail.com

meld je hier aan voor onze workshop!

Durf jij?

  • Te werken aan je innerlijke groei?
  • Bewust te worden van je eigen gedrag en gevoel?
  • In de spiegel te kijken?
  • Meer in balans te komen?

Wat je krijgt?

  • Modellen waarin je inzicht krijgt in jezelf.
  • Ontdek jouw krachten en leer deze effectief in te zetten.
  • De workshop beoogt dat iedereen verantwoordelijk is voor zichzelf, ongeacht de situatie waarin je zit. Maar hoe neem je deze verantwoordelijkheid?

Met een on-beperkte blik.
Nee, ik zal niet raar naar je kijken. Nee, ik vind je zeker niet zielig. Nee, ik zal je niet nawijzen of uitlachen. Ik zal je ook nooit veroordelen, om hoe je eruit ziet of dat je raar beweegt of anders praat. Wat ik wel zal doen is me aanpassen aan jouw tempo, met je rollator of je zelfs voortduwen in je rolstoel. Je letterlijk over de drempels van het leven laten stappen, je begeleiden in je innerlijke groeiproces, te kijken naar wat je mogelijkheden en talenten zijn en niet voortdurend kijken naar wat je niet meer kan.  Maar pas op ik zal je als een ieder ander behandelen, jou je spiegels laten zien, soms confronterend, direct, maar spontaan en vooral vanuit mijn hart en met veel gevoel.  Wat ik van jou verwacht? Dat je zelf naar het recreatiegebied de Rottemeren in Bleiswijk komt, het gebied waar ik mijn wandelsessies geef , hetzij met een hulphond, tolk of noem maar op, een beetje moed in je rugzak stopt, en vooral jezelf laat zien met al je beperkingen want bij mij, Yo4coaching mag jij namelijk zijn wie je bent.  Durf jij deze uitdaging aan te gaan en wil je een wandelsessie/rollersessie ervaren?

meld je aan voor een rollersessie

Heb je zelf invloed op de situatie of juist niet? Leer pro-actief te zijn in situaties waar je zelf invloed op hebt en leer los te laten wanneer je geen invloed hebt.  Deze workshop reikt je handvatten aan die je hiermee kunnen helpen. Word je bewust van je eigen gedrag en de reactie die anderen daarop hebben.

De missie van Yo & Kim

Eindelijk is het zover de eerste stappen om onze missie te verwezenlijken zijn gezet.

Eerst was het een mooi idee, later werd het een plan, en nu is het een doelvan ons geworden om mensen met een lichamelijke beperking te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en te helpen hun handicap te leren accepteren, zodat hun leven geen beperkingen kent.

Kim(berley)

Kim(berley) is de ervaringsdeskundige met Cerebrale Parese (spastisch) en schrijft blogs over haar leven met een lichamelijke beperking  www.justaskim.nl


Yo(landa)

Yo(landa) is coach van www.yo4coaching.nl, zij tracht om de natuurlijke talenten en vaardigheden die ieder in zich heeft beter te benutten. Yo4coaching functioneert als spiegel die men soms nodig heeft om zichzelf werkelijk goed te kunnen zien.


Wij nodigen jullie uit om onze nieuwe facebook pagina Yo & Kim te liken en onze plannen op de voet te volgen.

Wandelcoaching

Het programma van wandelcoaching helpt bij het zoeken naar de balans of een nieuwe richting in je werk of je leven. Wandelen stimuleert immers de linker en de rechter hersenhelft en zorgt dat het denken meer in balans komt met het voelen.

De natuur zorgt voor het stimuleren van het creatief proces hetgeen leidt tot nieuwe inzichten. Wandelend gaan we aan de slag met de vragen die je bezighouden.

lees verder
Tafeltje Ont-dekje

Tafeltje Ont-Dekje, bestaat uit meerdere workshops die leiden naar meer geluk, succes en zelfvertrouwen in jouw leven. Tafeltje Ont-dekje is ontstaan om een ieder te laten proeven van oplossingsgerichte coaching. Maar ook om mensen met elkaar te verbinden en om van elkaars verhaal te leren. In deze training geeft ik je inzichten en handvatten mee op een luchtige manier vanuit mijn hart. Waardoor je gaat nadenken over jezelf en hoe bepaalde situaties anders te gaan aanpakken.

lees verder
In 6 stappen meer zelfvertrouwen

Ik heb veel inzicht en kracht verkregen om vooruit te blijven kijken, vooral het coachmodel ‘De bus van ikken’ heeft mij veel inzichten gegeven. Door de aanpak van coach Yolanda, de rust, warmte en professionaliteit geef ik de gehele training een 8.

Door de uitstraling van Yolanda weet zij een groep "vreemde" mensen tot een team te vormen die met interesse en aandacht naar ieders verhaal luisteren.

lees verder

Yo4Coaching Promotie Video

Tafel Ont-dekje

www.ookditisderotte.nl

Aangesloten bij O.V.V. ookditisderotte

Copyright © Yo4Coaching Bleiswijk, Lansingerland - All rights reserved. | Design by Xenodesign