Aai sessie met Boef

Angst voor honden? Maak dan een afspraak met Yo & Boef voor een aai sessie? Geregeld komen wij kinderen op straat tegen die heel erg bang zijn voor honden, ze beginnen hard te huilen en durven niet meer verder te lopen. Soms moeten de ouders een grote omweg nemen om maar niet langs die ene hond te hoeven lopen. Vaak geven de oudere kindjes die zo bang zijn deze angst weer door aan het kleine broertje of zusje, waardoor het nog gezelliger wordt op straat. NOT!

Boef kan jullie daar bij helpen. Boef is erg gek op kinderen, heel gevoelig en voelt goed aan hoe hij op een kindje kan reageren. Hij ziet eruit als een knuffelbeer en door zijn knuffelgehalte is het al een paar keer gelukt om met veel liefde en geduld samen met Yo4coaching die deze aaisessie begeleidt, Boef te aaien of zomaar zonder angst langs hem te lopen. Wat natuurlijk zijn uitwerking heeft voor andere honden op straat.  Zodat jij als ouder geen omweg meer hoeft te nemen, en met een vrolijk kind aan de hand over straat loopt, zelfs als er een hond langs loopt.

We gaan leren hoe jouw kind zich het beste kan gedragen, (actie is reactie) op een rustige liefdevolle manier. Door het zelfvertrouwen te vergroten en te laten zien dat jouw kind nog steeds de controle heeft, en dat hij of zij bepaalt wat er die middag gebeurt. Ook al betekent dat in het begin Boef alleen nog maar buiten blijft in de tuin en zij naar hem kunnen kijken door het raam, stapje voor stapje verkleinen we zo de angst. Spelenderwijs gaan we aan de slag. Na afloop krijgt jouw kind een leuk aandenken mee van Boef, omdat ze heel dapper en moedig zijn geweest.

Wist je dat Boef een allergie vriendelijke vacht heeft? Ouder(s), broertjes en zusjes mee mogen?

De kosten voor deze sessie bedraagt per keer 29,50 euro voor 45 minuten  (alleen op de woensdagmiddag )

Wil jij kennis maken met Boef? Boek hier een AAI sessie

Misschien handig en leuk voor jouw kind om alvast te wennen aan Boef en zijn ondeugende streken en hem te volgen op Instagram of Facebook.

   

Het lijkt ons leuk om jou en je kinderen te ontmoeten

Boef is een Australian Labradoodle met een allergie vriendelijke vacht. Hij is nu nog in opleiding, maar later als hij goed getraind is, mag hij in een coachsessie als co-begeleider mee coachen. Af en toe mag hij al bij een coachsessie aanwezig zijn om te leren rustig te blijven als het vrouwtje aan het coachen is of om een cliënt te steunen en gerust te stellen. Uiteraard gebeurt dit altijd in overleg met de cliënt.

Intake?BedrijfsfilmAgenda
error: Deze content is beveiligd!