Wandel Coaching

De natuur is onze gespreksruimte. Als wandelcoach helpt Yo4coaching  je bij het zoeken naar de balans in je werk of je leven. Wandelen zorgt ervoor dat je creativiteit wordt gestimuleerd en dat het denken meer in balans komt met het voelen.

Als je je somber voelt, heb je vaak de neiging om binnen te blijven. Door naar buiten te gaan, krijg je juist afleiding. Je ziet de natuur, je voelt de wind en dit geeft je weer nieuwe energie.

Door te wandelen in de natuur kan je je hoofd leegmaken en je gedachten ordenen en je negatieve gedachten opzij zetten, waardoor er weer plek vrij komt voor nieuwe inzichten. Wandelend gaan we aan de slag met de vragen die je bezighouden. Uiteraard combineren we het wandelen met verschillende coachmodellen of de methode Voice Dialogue.

We gaan ook buiten aan de slag met het uitvoeren van coachopdrachten en tekenen van de bus of een ander coachmodel. Regent het pijpenstelen dan kiezen we ervoor om de coachsessie binnen in mijn coachkamer met een heerlijke bak koffie of thee te vervolgen. Is de spreuk ‘Ik denk dat ik teveel denk’ voor jou herkenbaar? Dan is wandelcoaching voor jou de juiste keuze.

Intake?BedrijfsfilmAgenda
error: Deze content is beveiligd!