Hoe zou jij het vinden om?

Weer vanuit je hart keuzes te gaan maken? Meer vanuit je gevoel durven te handelen, zonder altijd eerst na te denken? Zomaar impulsief te zijn? Spontaan contact te leggen?

Niet alleen vanuit je hoofd te opereren, maar meer te voelen wat voor jou het beste is? Spontaan, speels en onbevangen in het leven te staan? Betere  persoonlijke- en werkrelaties. Niet alles maar willen begrijpen? Beter met intimiteit om te kunnen gaan? Minder koel over te komen, en meer inlevingsvermogen in de ander te hebben?

Hoe zou jij het vinden om niet altijd een verklaring te zoeken maar te vertrouwen op jouw intuïtie? Het is zo waardevol om te leren luisteren naar je gevoel.

In dit coachtraject gaan we op zoek naar meer balans in je denken en je voelen. Niet denken maar doen!

Ik denk dat ik teveel denk!

Mart, ICT’er 34 jaar

Yo heeft me veel inzichten gegeven en mijn zelfvertrouwen teruggegeven. Door haar verhelderende beeldspraken, de bus en de coachsessie met de rugzak op mijn schouders heeft Yo me vooral geleerd om (weer) naar mijn hart te luisteren. Haar rust, kalmte, vermogen om te horen en dat weer terug te reflecteren, hielp mij te zien dat zaken uit het verleden hun weerspiegeling hebben op het heden en hoe je daar ook positief tegenaan kan kijken in het nu. In sommige sessies kwam goed de emotie los en dat heeft me zeker geholpen om mijn zelfvertrouwen weer terug te winnen.      

Intake?BedrijfsfilmAgenda
error: Deze content is beveiligd!