CONTACT

Hai, wat fijn dat je me gevonden hebt en contact met mij wilt opnemen. Misschien vind je het fijner om eerst een intakegesprek te boeken om elkaar beter te leren kennen en te kijken of ik je überhaupt wel kan helpen met jouw hulpvraag of je beter kan doorverwijzen?

Boek dan in mijn agenda het intakegesprek van 30 minuten, de kosten bedragen 25,- euro per half uur. Zodra je besluit om verder begeleid te worden door Yo4coaching en een van haar coachtrajecten boekt dan krijg je de 25 euro van het intakegesprek weer terug.

In plaats van 675,- betaal je dan 650,- euro voor bijvoorbeeld het coachtraject ‘Grip op Stress’

Samenwerken?
Wil je met mij een samenwerking aangaan in combinatie met bijvoorbeeld sport of yoga? Ook dat heb ik in het verleden gedaan en een mooi programma voor klaar liggen. Ben je een coach en zou je graag samen een training willen verzorgen of mij als Voice Dialogue facilitator willen inzetten i.c.m. jouw expertise?

Stuur me gerust een email info@yo4coaching.nl en wie weet kunnen wij iets voor elkaar betekenen?

Praktijkruimte Yo4coaching
Yolanda van Laviere
Bleiswijk (Lansingerland)
info@yo4coaching.nl

Aangesloten bij O.V.V. Ook dit is de Rotte

Volg jij me al?
     

Omgeving wandelcoaching Recreatiegebied Rottemeren:


  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.


  Cadeaubon
  Wil je een dierbare, een kennis of collega een cadeaubon geven voor een Intakegesprek, APK Check, een Coachtraject of een workshop van Tafeltje Ont-Dekje?

  Laat dan hieronder je adresgegevens achter met het bedrag wat je graag zou willen weggeven om diegene een boost te geven voor de rest van zijn of haar leven. Wil je liever dat de cadeaubon bij de desbetreffende persoon op de deurmat valt? Laat dan zijn of haar adresgegevens achter met jouw persoonlijke tekst erbij, dan zorgt Yo4coaching dat het op een originele manier verpakt en opgestuurd wordt.

  SELECTEER EEN BEDRAG
  Intake?BedrijfsfilmAgenda
  error: Deze content is beveiligd!