Hoe zou jij het vinden om?

Niet meer over je eigen grenzen heen te gaan? Eindelijk lege plekken in je agenda te creëren waar jij iets mag doen wat je leuk vindt? Meer rust in je leven toe te laten? Je ontspannen te voelen? Meer plezier hebben in wat je doet en wie je bent? Die mailbox te laten voor wat hij is, morgen is er weer een dag? Beter te leren wat echt belangrijk voor je is?

Op tijd naar huis gaan en leren wat nog wel even kan wachten tot morgen?
’s Avonds ontspannen onderuit op de bank zitten, waardoor je de volgende dag fitter bent? Alles op een aangenamer tempo aanpakt waardoor je je minder opgejaagd voelt? Weer dromen, zomaar voor je uit staren, relaxen met een boek? Lekker te lanterfanten? Gewoon helemaal niks doen? Je van je pusher los te maken en hem alleen maar in te zetten als hij echt nodig?

Bij een burn-out moet je breken met het leven dat je altijd geleefd hebt

Lerares, 47 jaar

Ik heb meer zicht gekregen in mijn doen en keuzes die ik maak. Aan de bus van ikken heb ik veel gehad. Dat ik tegenpolen moet inzetten om mijn gedrag te veranderen. En dat het woordje moeten, mogen of willen mag zijn zodat er niet teveel pressie opzit. Yo is sterk en tegelijkertijd flexibel, zij past het coachtraject aan jouw wensen en hulpvraag aan.

Intake?BedrijfsfilmAgenda
error: Deze content is beveiligd!