Vergoedingsmogelijkheden coaching & Bedrijven

Bedrijven
De tarieven op mijn site zijn voor particulieren. Mijn coachtrajecten zijn bewust laag en betaalbaar voor particulieren, omdat Yo4coaching vindt dat ieder mens recht heeft op coaching. Als u als bedrijf een coachtraject voor een van uw werknemers wilt, dan rekent Yo4coaching hier een ander tarief voor. Doorgaans kunnen werkgevers coaching trajecten opvoeren als bedrijfskosten. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in Yo4coaching voor hun werknemers kunnen via info@yo4coaching.nl een offerte op maat aanvragen.

Vergoedingsmogelijkheden coaching

Via de werkgever
Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus of training vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Vraag eens aan jouw werkgever of jij ook een opleidingsbudget hebt.

Via de Arbo-dienst van uw bedrijf:
Bijv. in het kader van burn-out preventie. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts.
De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Via de ziektekosten
Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en worden daardoor meestal niet vergoed.

Via PGB
Mensen met een PersoonsGebondenBudget kunnen in een aantal gevallen de kosten via PGB vergoed krijgen.

Via het UWV
Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en reintegratie. Je kunt met je UWV een Individuele Reintegratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen.

coachhond2-woef-yo4coaching
Intake?BedrijfsfilmAgenda
error: Deze content is beveiligd!