Hoe zou jij het vinden om?

Niet alles perfect te hoeven doen? De lat niet constant zo hoog te leggen? Dat niet altijd alles hoeft te kloppen? Geen ideaalplaatje in je hoofd te vormen waar jij of anderen aan moeten voldoen? Iets voor je plezier doen zonder resultaat te willen behalen?

Meer plezier in wat je doet en in wie je bent. Enthousiasme en passie weer de boventoon laten voeren? Er niet altijd volmaakt uit willen zien, je kinderen niet mee te nemen in jouw perfectie en wat losser op te voeden? Je huis niet tot in de puntjes op orde te hebben? Jammer dat je pas tevreden kunt zijn als alles klopt. Foutloos te werken? Niet altijd maar fouten te zien, ook niet bij anderen?

Niet meer zo bang te zijn voor kritiek? Durven los te laten? Veel meer tijd over te hebben om te genieten van het leven? Weet je hoeveel tijd perfectionisme kost? Hoe zou jij het vinden om tevreden te zijn en niet altijd te denken dat het nog beter kan? Minder stress te voelen en dat goed, echt goed genoeg is?

Je krijgt geen stress omdat je niet perfect bent, je krijgt stress omdat je perfect wilt zijn

Eigenaar sportschool 42 jaar

Als ik niet bij Yo zou zijn geweest zou ik nooit mezelf hebben ontmoet om uiteindelijk een betere versie van mezelf te zijn. Ze voelt super goed aan welke methodes ze kan gebruiken naar de behoeftes van de cliënt. De busvanikken en de confrontatie hiermee heeft mij veel opgeleverd, namelijk mezelf teruggevonden.

Enige opbouwende feedback voor haar is de tijdsplanning, haar sessies lopen altijd uit;)

 Thx Yo

Intake?BedrijfsfilmAgenda
error: Deze content is beveiligd!