Complimenten Yo4coaching

Gewasbeschermingsspecialist, 41 jaar
Dankbaar dat ik het coachtraject heb gekregen van het bedrijf waar ik werk, zelfs twee trajecten achter elkaar.
Na het verliezen van mijn gezondheid na kanker vond ik het moeilijk te accepteren dat ik weinig energie meer over had. Mijn pusher in mijn bus wilde constant blijven doorgaan waardoor ik mijzelf uitputte.
Door te accepteren dat ik niet meer de jonge sterke man ben van voor mijn ziekte, heb ik de strijd laten varen die ik met mezelf steeds weer aanging.
Af en toe is dat nog best lastig.

Door hieraan te werken en bewust te worden van mijn oude  (terugkerende) gedrag is mijn energielevel gelukkig een stuk omhoog gegaan . Dank zij Yo en de bus van ikken kan ik nu nieuw gewenst gedrag inzetten door mijn tegenpolen op te zoeken.
Waardoor ik van 20 uur per week werken naar 30 uur per week ging.
Een win win situatie voor het bedrijf en voor mezelf:)
Ik ben een stuk assertiever geworden en heb ook leren NEE te zeggen tegen anderen.
Ook bekijk ik het leven steeds positiever, ik heb mijn valkuilen leren kennen.
Ik kreeg iedere keer huiswerk mee naar huis waardoor ik ook thuis aan de slag kon met bewustwording van al mijn ikken;)

Apothekersassistente,  44 jaar
Ik vond het fijn om praktijksituaties te bespreken en uit te spelen.
Ik ervaar nu dat ik goed ben zoals ik ben en dat ik niet iedereen tevreden kan houden.
En weet nu waar ik aan moet (mag:)werken.
Op mijn werk heb ik veel verantwoordelijkheid en dat levert soms stress op, vandaar mijn keuze voor het coachtraject Grip op stress
In sommige coachsessies kwamen er emoties los, door het inzetten van de bus van ikken ben ik me bewust geworden van welke primaire ikken ik vaak inzet in bepaalde situaties.
Bij de wandelcoachsessie met de levensboom kreeg ik een mooi inzicht dat zaken uit het verleden een weerspiegeling hebben op situaties in het heden.

Directie assistent, 43 jaar
Yo, voelt je goed aan maar laat je toch echt zelf tot inzicht en besef komen.
De uitgebeelde situatie van mijn coachvraag bij het speels coachen staat in mijn geheugen gegrift en hoop ik op passende momenten op te roepen.

Apothekersassistente, 55 jaar
Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om naar een life coach te gaan en heb het getroffen met jou Yo.
Je luistert goed, leeft je in, springt in als mijn verhaal alle kanten opgaat.
Je neemt alle tijd om de sessies af te maken, ook al duurt het langer dan die 1,5 uur (is haar valkuil weet ze zelf;)
Geeft door het doen van doe-opdrachten mij veel inzicht en rust.
Een beter besef van wat belangrijk is voor mezelf.
We zijn op zoek gegaan naar mijn overreden ikkes (tegenpolen) om deze toch weer in mijn bus toe te laten, met als doel:

Mij prettiger door het leven te laten gaan.

Ik heb besloten om nog een coachtraject te doen bij haar maar nu om te werken aan mijn rouwproces namelijk het coachtraject Verlies en Veerkracht.

Elektromonteur, 22 jaar
Ik voelde mij meteen op mijn gemak, waardoor ik mij open durfde te stellen. Ik heb goede tips en tools gekregen van Yo, die ik goed kon gebruiken voor mijn zelfontwikkeling. Ze liet mij vooral zelf nadenken i.p.v dat ze dingen voor mij invult. Na een verkregen inzicht zei ik tegen haar ‘het is net als een wiskundesom die je maar niet begrijpt na wekenlang oefenen, jij bent die leraar die het op zo’n manier uitlegt dat ik het nu pas zie’. De busvanikken en de cirkel van invloed zijn zaken waar ik veel aan heb gehad, ik heb meer rust in mijn hoofd en ben veel minder aan het piekeren doordat ik al mijn ikken heb leren kennen en nu de juiste kant kan gaan inzetten.

Projectadviseur & Coach, 57 jaar
Yo is een hele fijne coach. Door middel van haar vragen ben ik gaan nadenken over hoe ik (soms) reageer vanuit anderen in plaats van bij mezelf te blijven. Door  vertrouwen te hebben in mezelf. En door de ervaring in de bus heb ik plaats gemaakt voor iedereen. Sommige ikken heb ik meer ruimte gegeven en anderen juist iets minder. De coachsessies hebben mij meer inzicht gegeven in wat ik nodig heb en wat ik mag loslaten.

Fulltime moeder (in scheiding), 49 jaar
Lieve Yo, Jij gaf mij inzichten en handvatten om van een afhankelijk klein meisje terug te veranderen in een powervrouw die zelfverzekerd in het leven staat. Dank je wel.

In en Verkoop Orchideeën, 23 jaar
Zomaar een appje na 1,5 jaar. Heee yo! ???? Hoe gaat het? Ik wilde even laten weten dat het met mij eigenlijk best wel goed gaat! En dat ik nog steeds vaak aan je denk en aan onze sessies! Ik heb zo veel geleerd, ik had het zeker niet willen missen! Ook je kaartje gebruik ik vaak, hij zit in me tas en hij ligt thuis in het zicht. Ook mijn moodboard staat in het halletje en zie ik hem als ik binnenkom of weg ga. Zo wordt ik er altijd aan herinnert! Soms heb ik wel mindere dagen maar heee dan denk ik het mag en morgen weer een nieuwe dag! Dankjewel  voor wat je voor mij heb betekend!❤️ ????

Eigenaar sportschool, 42 jaar
Als ik niet bij Yo zou zijn geweest zou ik nooit mezelf hebben ontmoet om uiteindelijk een betere versie van mezelf te zijn. Ze voelt super goed aan welke methodes ze kan gebruiken naar de behoeftes van de cliënt. De busvanikken en de confrontatie hiermee heeft mij veel opgeleverd, namelijk mezelf teruggevonden. Enige opbouwende feedback voor haar is de tijdsplanning, haar sessies lopen altijd uit;) Thx Yo

Medewerkster Post NL, 39 jaar
Na de tweede coachsessie al is er een hele andere wereld voor mij opengegaan in positieve zin. Waar ik eerst dacht dat ik hulpeloos was en hulp nodig had sta ik er nu heel erg omgekeerd in. Ik voel mij sterk en rustig en durf nee te zeggen waar nodig is voor mijzelf. Heel blij mee! Ik voel mij nu echt fantastisch met hetgeen wat jij mij hebt in laten zien. Je hebt mij ver gebracht lieve Yolanda. Ben je heel dankbaar.

Dokters-assitente kindergeneeskunde, 49 jaar
Yolanda is een betrokken, goed luisterende coach. d.m.v. verschillende coachsessies daagt zij je uit om veel over jezelf te weten te komen. Ik ben heel blij dat ik bij haar geweest ben. Sta steviger in het leven en heb meer vertrouwen gekregen dat het goed komt. Iedere coachsessie is weer anders en afgestemd op mijn behoeftes, daarom is dit coachtraject zo mooi en verhelderend. Ik heb mijn eigen pad gevolgd wat soms heel spannend was. Door de cirkel van betrokkenheid en de  ‘busvanikken’ heb ik leren loslaten waar ik totaal geen controle over had. De combinatie Voice Dialogue met speels coachen heeft mij zulke mooie inzichten gegeven, dat ik dit coachtraject nooit meer zal vergeten. Het is voor de rest van je leven. Dank je wel lieve Yo

Receptioniste, 30 jaar
Ik heb veel geleerd van Yo maar vooral om me kwetsbaarder op te stellen, waardoor het uiteindelijk mijn grootste kracht wordt.

Ex-militair luchtmacht met hulphond
Lieve Yo, Wij volgden elkaar al een tijdje via instagram. Onze liefde voor onze honden legde een eerste verbintenis. Jouw doorzettingsvermogen en liefde om Boefje te helpen vond ik zo hartverwarmend! Hierdoor kreeg ik al een goed beeld over de fijne vrouw die jij moest zijn! Vervolgens zag ik dat je een coach was en kreeg ik de eerste sessie van jou cadeau. Er zit een aanzienlijke afstand tussen jou en Breda. Maar toen ik een overleg hield in mijn bus van ikken waren we het voor de verandering unaniem met elkaar eens. JA! Wij hebben de reistijd ervoor over door het goede gevoel dat inmiddels al ontstaan was. En dat werd vervolgens helemaal bevestigd nadat wij (Bieke (hulphond) en ik) de eerste keer bij jou zijn geweest. In de 6 sessies heb ik ontzettend veel inzicht gekregen in mijzelf. Een hele mooie reis in jezelf naar nog meer verdieping. Ik leerde over balans te creëren in mijn geest en lichaam. Ik ben altijd met veel plezier naar jou toe gekomen en de band die ontstond tussen Bieke en Boef was de aardbei op de taart (want ik houd niet zo van kersen ????). Bedankt voor de fijne coaching en ik hoop dat je nog veel mensen kan helpen zoals jij mij weer een stuk verder hebt geholpen op mijn pad! We houden sowieso contact en ik vind het fijn dat je vanaf De zijlijn nog een beetje meekijkt! Liefs Sandra en ???? Bieke

Losse coachsessie Raket van Succes
-Hoe bereik je jouw doel, jouw missie door je eigen innerlijke hulpbronnen in te zetten, en welke belemmeringen kom jij op jouw weg tegen- De raket van succes heeft me veel inzicht gegeven in mezelf. Dat ik degene ben die mijn eigen succes in de weg zit. Maar dat er ook een deel in mezelf zit wat er juist voor kan zorgen dat het wel lukt. Ik wist niet dat ik mezelf zo erg  belemmerde, het voelde ook heel zwaar terwijl mijn eigen hulpbron heel blij en licht was. Mooi is ook dat ik de volgende dag al een belemmering tegen kwam en deze kon omkeren, waardoor het direct makkelijker werd met de situatie om te gaan.

 Hondentrimster, 54 jaar
 Hele fijne coaching. Na het kennismakingsgesprek wist ik dat de juiste coach was voor mij. De bus van ikken heeft me veel duidelijkheid gegeven over mijn manier van reageren op verschillende situaties. En kwam ik erachter dat ik nu voor mezelf mag zorgen. Ik ben een stuk blijer met mezelf. Ik heb tijdens de coachsessies genoeg handvaten gehad om mezelf te kunnen helpen.

 Studente, 18 jaar
Ik heb meer inzicht en controle over mezelf gekregen. Er werd vaak duidelijk gemaakt hoe ik het ook kon zien op een andere manier en dat hielp mij goed. Ik had echt het gevoel dat er naar me werd geluisterd en dat ik werd begrepen en dat had ik nodig. Dank je wel Yo dat je er voor me was, ik ben nu een stuk minder onzeker en durf voor mezelf op te komen:)

Lerares, 47 jaar
Ik heb meer zicht gekregen op mijn doen en keuzes die ik maak. Aan de bus van ikken heb ik veel gehad. Dat ik tegenpolen moet inzetten om mijn gedrag te veranderen. En dat het woordje moeten, mogen/willen mag zijn zodat er niet teveel pressie opzit. Yo is sterk en tegelijkertijd flexibel, zij past het coachtraject aan jou wensen en hulpvraag aan.

Administratieve Functie, 31 jaar
Ik vond het erg fijn om praktijksituaties te bespreken, daardoor kreeg ik meer inzichten in mezelf en durfde weer te geloven in mezelf. Ik ben goed zoals ik ben en kan niet iedereen tevreden houden met mijn pleaser. Voor mij zijn de gesprekken nuttiger geweest dan de beeldende sessies, omdat ik daar niet zoveel mee had.

Schoonheidsspecialiste, 30 jaar
Ik heb nu meer controle over mijn angstgedachten, en hoe ik daar nu het beste mee kan omgaan. De confrontatie met mijn ikken in de bus heeft mij verheldering gegeven in mijn eigen (oude) gedrag, zodat ik het nu ook kan gaan omkeren. Bedankt Yo voor de inzichten, mede dankzij jou slaap ik weer een stuk beter.

Assistent-manager kledingbranche, 32 jaar
Online coaching! (i.v.m. Corona)

Zelfs door een beeldscherm weet Yolanda hoe zij iemand op haar gemak kan stellen, daardoor voelt alles heel erg vertrouwd! Haar manier van coachen zet je aan het denken en geeft nieuwe inzichten over je eigen handelen. Super bedankt voor deze fijne gesprekken, ik ga nog vaak aan jou, Boef en al mijn ikken terug denken!

Verkoop, 23 jaar
Lieve Yo, wat ben ik blij dat ik deze stap heb durven zetten om naar jou toe te gaan. Dank je wel dat je hebt willen luisteren, mij vertrouwen hebt gegeven. En dat ik mezelf kon en mocht zijn bij jou! Je bent een topper.

Contactberoep, 50 jaar
Lieve Yo, Dank je wel voor de sessie van gisteren. Ik snap nu-na 1 sessie- al beter waar bepaald gedrag vandaan komt. Wat doe je dit met veel warmte, begrip en respect. Het voelt veilig en tegelijk logisch. Ik ga zeker door met de sessies tot snel.

Secretaresse, 54 jaar
Het coachtraject samen met Yolanda was een mooie ontmoeting met mijzelf . Met al mijn ikken mag ik er zijn. Het is aan mij om bepaalde ikken soms achter in mijn bus te zetten en ze ook af en toe voorin te plaatsen. Yolanda is een lieve coach. Ze luistert, voelt en kijkt verbaal en non-verbaal. Ze stelt de juiste vragen en geeft jou een gevoel dat je op de goede weg bent om na het coachtraject met al jouw ikken de juiste richting op te gaan.

Service manager, 49 jaar
Yolanda is erg flexibel in het aanpassen van het programma (coachtraject) aan mijn behoeftes en toch de grote lijn en oorspronkelijke hulpvraag steeds mee te nemen. Zonder opdringerig te zijn zorgt zij er toch voor dat je met het besproken onderwerp aan de slag gaat. Het meeste wat mij heeft opgeleverd is de bus van ikken, de raket van succes en hoe ik verstoten-ikken (kanten) van mezelf kon terug halen in mijn bus (mijn leven). Wil graag een tweede coachtraject om nog meer de verdieping op te zoeken en te werken aan mezelf.

ICT, 34 jaar
Yo heeft me veel inzichten gegeven en mijn zelfvertrouwen teruggegeven. Door haar verhelderende beeldspraken, de bus en de coachsessie met de rugzak op mijn schouders heeft Yo me vooral geleerd om (weer) naar mijn hart te luisteren. Haar rust, kalmte, vermogen om te horen en dat weer terug te reflecteren, hielp mij te zien dat zaken uit het verleden hun weerspiegeling hebben op het heden en hoe je daar ook positief tegenaan kan kijken in het nu. In sommige sessies kwam goed de emotie los en dat heeft me zeker geholpen om mijn zelfvertrouwen weer terug te winnen. Bedankt Mart

Sportinstructrice, 51 jaar
Ik kwam huilend naar binnen en ging na het coachtraject in 6 stappen Geluk, zelfvertrouwen en succes lachend weer naar buiten. Bij de levensboom kreeg ik zoveel inzichten in mijn leven, alles werd me duidelijk. Ik durf weer te leven dankzij Yolanda, ik weet nu wat me gelukkig maakt. Ik weet nu ook wie ik ben en waarom ik zo ben. Waar ik voor kwam heb ik gekregen, RUST in mijn koppie.  A.B.

Functie in de zorg, 62 jaar
Samen met Yo heb ik mijn oorspronkelijke spontaniteit en onbevangenheid teruggevonden. Door het speelse en soms ook best uitdagende en confronterende traject heen vond ik mijn eigen basis terug. Daardoor ben ik me bewust geworden van wat in wezen goed voor mij is, en wat niet. Respecteer mijn eigen grenzen en behoeften nu veel meer. Door alles samen voel ik me weer in verbinding met mezelf. Een vrij en blij mens! Dank je wel Yo jouw humor en respect voor kwetsbaarheid waren mijn houvast…

Gepensioneerde, 65 jaar
Ik sta meer open voor mezelf (behoeften en grenzen) Ben me bewuster van diverse “ikkes,” zie ze als helpers i.p.v. belemmerende invloeden. Ben gaan zien dat bepaalde elementen in relaties bepaalde “ikkes” activeren, waardoor ik mezelf vast zet. Probeer dat te herkennen en met zachtheid te veranderen, toegeven aan behoeften en grenzen en spontaan dingen mogen doen. Aan de cirkel van Invloed en het coachmodel de raket van succes heb ik veel gehad, heb niks gemist in het coachtraject alleen meer tijd, ha, ha. Verder niets wezenlijks alles was een heerlijk avontuur. L.A.

ZZP’er  Administratie, 39 jaar
Yolanda is een supercoach die precies de juiste snaren weet te raken. Ze kijkt naar hoe jij bent en zet een spiegel voor je. Ze heeft me echt goed geholpen.

Kunstenares, 60 jaar (workshop tafeltje Ont-Dekje)
Weet je… diep van binnen weten we het best wel, maar hoe ga je er mee om. hoe zorg je ervoor dat datgene waar je bewust of onbewust mee zit een deel van je leven wordt waar je mee om kunt gaan. wat je niet meer tegen houdt om verder te gaan. Door deze middagen kom je tot de ontdekking dat er op dat gebied nog veel te leren valt. vooral over jezelf. Daar zorgt Yolanda voor en de interactie die je hebt met de mede tafelgenoten. We luisteren naar elkaar, leren van elkaar. kunnen lachen en huilen met elkaar. Zo waardevol !! Lucy

Financiele administratie, 32 jaar
Ik zat er echt flink doorheen zowel privé als zakelijk. Na 5 sessies bij Yolanda kan ik echt zeggen dat het beter met mij gaat. ik heb meer inzicht in mezelf gekregen en ik weet waar ik nu aan moet werken, wat mijn knelpunten zijn. Bedankt!

Huisvrouw, 65 jaar
Yolanda , bedankt voor de fijne workshop. Ik was uitgenodigd door mijn dochter, omdat dit goed voor mij zou zijn. Ik zag er tegen op, maar ze heeft gelijk gehad. Op zoek naar mijn eigen IK, die heb ik voor een groot deel gevonden.

Het doorvragen van een coach op een prettige en veilige manier, heeft mij MIJN eigen IK laten zien. De hele dag was top met een fijne groep.

Jonge vrouw met een beperking
Stap voor stap op mijn gemak toe aan een volgende stap. Bedankt voor je vertrouwen, je energie, je geduld, je aandacht, je liefde, je tijd. Gewoon voor alles Yo4coaching! K.T.

Assistent-bedrijfleidster, 33 jaar
Yo kijkt zonder te oordelen, en dat vind ik heel knap. Ik voel me nu een stuk blijer en weet ook weer wat ik voel. De loslaatsessie (door het beeldend te maken en letterlijk afscheid van te nemen door het van me af laten drijven in de stroming van rivier de Rotte) heeft mij goed geholpen. De bus van ikken en de cirkel van invloed gebruik ik nog regelmatig in het dagelijks leven. R. K.

Assistent-bedrijfsleidster Renee, 33 jaar
(op een lieve kaart geschreven) Lieve Yo. Bedankt voor t luisteren, voor je inzichten en adviezen. Bedankt dat je me laat voelen, dat ik mag zijn zoals ik ben en mag voelen wat ik voel. Bedankt voor het kijken zonder oordeel. Bedankt voor je geduld en vertrouwen in mij. Bedankt voor het er zijn. Liefs Renee (p.s. ik ga je vast nog eens bellen om te sparren)

Medewerkster Buitenlandse Zaken
Thank You! Eight little letters, one little space tell you the reason for the smile on my face. I want you to know that for all that you do I sincerely appreciate, love and thank you.

Nagelstyliste, 48 jaar
Ik zou een spandoek voor je maken en overal bekend maken dat mensen naar jou toe moeten komen om hun leven met jou te delen. A.

Uitvaartmedewerkster, 56 jaar
Het hoofd heeft haast, maar het hart heeft tijd nodig! Vooral mijn hart-ik heb ik weer voorin mijn bus gezet en dat voelt heel erg goed. F.

Kantoormedewerkster, 29 jaar
Op mijn werk heb ik snel veel verantwoordelijkheid gekregen. Dit leverde veel uitdagingen op maar ook veel stress. Hierdoor werd het voor mij lastig om op de juiste manier met moeilijke situaties om te gaan en sloot ik mijn gevoel volledig af. Yolanda heeft mij geholpen om bij mijn gevoel te komen en bepaalde signalen te herkennen. Nu heb ik meer rust in mijn werkzaamheden en voel ik me beter. Stephanie

Saunamedewerker, 55 jaar
Na 6 sessies bij Yolanda ben ik verder gekomen dan wat ik in de afgelopen 10 jaar heb ondernomen om mijn leven /gedrag simpeler te maken en beter te begrijpen. Yolanda is een warme persoonlijkheid en geeft je veel aandacht, wat mij een bijzonder gevoel gaf. Ik weet dat de oplossing in mijzelf zit, maar Yolanda heeft mij geholpen deze snel te vinden. Peter

Medestudente Fatiha
Ik vergeet nooit de eerste ontmoeting met Yolanda bij de open avond voor de opleiding coachen en counselen, Ik vond haar bijzonder spontaan en met veel gevoel voor humor, het klikte meteen tussen ons. Ik heb met Yolanda de opleiding gevolgd en veel van haar geleerd. Yolanda kan als geen ander het vertrouwen van anderen winnen dankzij haar oprechte interesse en empathie. Yolanda ik ben blij dat ik je heb leren kennen, doe waar je goed in bent; luisteren, inspireren en de anderen helpen met hun innerlijke groeiproces.

Yolanda geeft je het gevoel dat je belangrijk bent en dat je er mag zijn. Ze zoekt samen met je naar de diepgang van je problemen/ vragen. Ze weet door goed doorvragen tot de kern van het probleem te komen. Heel fijn en warm mens, waar je alles bij kwijt kan

Medestudent Ton
Ik heb Yolanda leren kennen tijdens de opleiding tot counsellor. Ik vind haar een innemende persoonlijkheid. Ze heeft een groot empathisch vermogen en weet op een professionele wijze bij het gevoel van mensen te komen. Ze is belangstellend en meelevend,maar weet ook goed gesprekken af te kaderen. Kortom een counsellor die ik zou aanbevelen.

Medestudent Wil
Ik heb Yolanda leren kennen als een oprecht geïnteresseerde en behulpzame dame. Altijd in voor een praatje waar ook heel goed serieuze kanten van het leven in naar voren kunnen komen. Yolanda is een bevlogen professional die meedenkt met de cliënten en van aanpakken weet. Een uitstekende aanvulling bij levensvraagstukken.

Medestudent Mieke
Wat yolanda tot een goede coach maakt is haar talent om mensen uit hun hoofd te halen. Ze brengt mensen bij hun gevoel en naar het hart. Daarmee bereiken en ervaren mensen snel de kern. De manier waarop ze dit bereikt is een combinatie van een methodische aanpak en haar persoonlijkheid. Yolanda straalt warmte en veiligheid uit. Daardoor durven mensen te experimenteren. Het is inspirerend om haar aan de slag te zien!

Kim
Mijn naam is Kim en ik ben 19 jaar. Sinds een aantal weken kom ik bij Yolanda. Ik liep vast met mezelf, ik was erg onzeker. Ik wilde en wil heel graag aan mezelf werken en dus besloot ik contact op te nemen. De gesprekken ervaar ik als heel prettig. Er was voor mij meteen een klik. Tijdens de gesprekken voel ik mij erg op mijn gemak. Yolanda geeft mij het vertrouwen dat ik alles mag zeggen en ik weet zeker dat alles wat wij bespreken tussen ons blijft. Ook wanneer ik het moeilijk vind om iets te zeggen, weet Yolanda mij altijd het vertrouwen te geven, zodat ik het wel durf te zeggen. Dit voelt heel fijn. Hierdoor open ik zelf vaak weer een deur zodat we een stapje verder kunnen. Yolanda gaat heel professioneel te werk. Ze laat volledig aan jou over hoe het gesprek vorm krijgt. Voel je, je ergens niet prettig bij (b.v. bij een bepaalde oefening) of ben je ergens nog niet klaar voor, dan kan je dat gewoon aangeven en wanneer je dat wilt, het op een later moment oppakken, wanneer je daar wel klaar voor bent. Sinds ik bij Yolanda kom, merken mensen in mijn omgeving en ook ik zelf veranderingen in mijn doen en laten. Er ligt nog een hoop werk voor mij, maar ik ben ervan overtuigt dat ik met hulp van Yolanda nog meer stappen ga zetten! Vanaf het moment dat ik als cliënt bij Yolanda ben gekomen, heb ik nog geen één keer twijfel gehad of ik hier wel goed aan deed. Ik ben heel blij dat ik Yolanda tegen ben gekomen, dat ze de tijd voor me neemt en ik samen met Yolanda aan mezelf mag werken!

coachhond2-woef-yo4coaching
Intake?BedrijfsfilmAgenda
error: Deze content is beveiligd!