Wat kan je van mij verwachten?

Als coach zal ik je begeleiden om stap voor stap het gewenste resultaat te bereiken. Je wordt gestimuleerd het heft in eigen handen te nemen en weer in beweging te komen. Het doel wat jij wilt bereiken en jouw hulpvraag wordt in het intakegesprek helder gemaakt. Er wordt gekeken naar jouw verwachtingen, naar wie je bent, wat je denkt maar vooral hoe je je voelt. Je wordt aangemoedigd om uitdagingen aan te gaan, obstakels te overwinnen en in actie te komen. Vertrouwen en openheid zijn hierbij de basisprincipes. Yo4coaching zorgt daarbij voor een goede warme sfeer waarin respect, privacy en geheimhouding vanzelfsprekend zijn.

Dit coachtraject bestaat uit van 6 coachsessies van 90 minuten.

Je kan een keuze maken uit wandel coaching of coaching in mijn praktijk, uiteraard altijd in overleg met Yo4coaching. Vanuit de basis werk ik bijna altijd met de methode Voice Dialogue die de bus van ikken als metafoor gebruikt. Ik hou van oplossingsgericht coachen, je wilt immers vooruit toch? Soms raken we het verleden even aan om te zien waar oud gedrag vandaan komt. Door jou in de ervaring te laten gaan en jouw hulpvraag uit te spelen ga je naar huis met veel inzichten die je nooit meer gaat vergeten. De combinatie van speels coachen met Voice Dialogue ; een krachtige methode om jezelf met al je kanten beter te leren kennen. Hierdoor krijg je veel inzicht in je gedrag, denken en doen. Pas als je weet waarom je bepaalde dingen zegt of denkt kan je het oude gedrag omkeren naar nieuw gewenst gedrag. Het coachtraject wordt aangepast aan jouw persoonlijke wensen en behoeften.

En last but not least, een warme glimlach, zachte confrontatie, empathie, schop onder je kont waar nodig, gelijkwaardigheid, vertrouwen, kwetsbaarheid, aandacht, troost, een arm om je schouder, een dosis humor en directheid kun je ook van mij verwachten.

Wat verwacht ik van jou?
De wil om echt aan jezelf te werken, vertrouwen en gewoon jezelf zijn. Door de manier waarop ik coach zal dit een verhelderend avontuur worden waar we obstakels gaan overwinnen, jouw talenten gaan benutten en ontdekken waar je kracht ligt. Maar vergeet niet dat je zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk en niemand anders, ik geef jouw de sleutel, maar je zal hem zelf moeten omdraaien.

COACHTRAJECT

"Uit je Hoofd in je Hart"

€ 675,-

Intake?BedrijfsfilmAgenda
error: Deze content is beveiligd!