Ervaringen Tafeltje Ont-Dekje

Marga
Ik heb veel inzicht en kracht verkregen om vooruit te blijven kijken, vooral het coachmodel ‘ De bus van ikken’ heeft mij veel inzichten gegeven. Door de aanpak van coach Yolanda, de rust, warmte en professionaliteit geef ik de gehele training een 8. Door de uitstraling van Yolanda weet zij een groep “vreemde” mensen tot een team te vormen die met interesse en aandacht naar ieders verhaal luisteren.

Lucy
Ik vond het een geweldige ervaring, een middag aan een grote tafel waar ik volledig mijzelf kon zijn. Mensen heb ontmoet met ieder hun eigen verhaal. Yolanda die met kennis en ervaring praat maar vooral ook luistert. Een aanrader zelfs als je denkt dat dit niets voor jou is. Gewoon een keer doen en dan denk ik dat je vaker zal willen aanschuiven aan deze gastvrije tafel!!

Marlon
Yolanda breng iedereen snel op z’n gemak waardoor er prettige gesprekken ontstaan.

Anouk
Ik kom zoveel lichter weer buiten als ik bij Yolanda van Tafeltje-Ontdekje ben geweest. Een verrijking, ze legt met haar coaching technieken de vinger op de zere plek en geeft je #inspiratie #liefde #aandacht #ruimte voor #reflectie & #warmte. Fijn om met de groep dingen te bespreken en te delen. Een aanrader!

Robert
Gewoonweg onbetaalbaar goed, want op dit moment wordt mij door instanties groot onrecht aangedaan en de workshop heeft mij geleerd hoe er mee om te gaan en welke stappen ik heb te ondernemen om het tij te keren en oud zeer los te kunnen laten. Dankbaar dat ik de workshop heb meegemaakt. Een aanrader!

Marga
Ik heb veel inzicht en kracht verkregen om vooruit te blijven kijken, vooral het coachmodel ‘De bus van ikken’ heeft mij veel inzichten gegeven. Door de aanpak van coach Yolanda, de rust, warmte en professionaliteit geef ik de gehele training een 8. Door de uitstraling van Yolanda weet zij een groep “vreemde” mensen tot een team te vormen die met interesse en aandacht naar ieders verhaal luisteren.

Jeroen
Door het coachmodel de bus kan ik heel bewust stilstaan bij al mijn eigen ikken/subpersonen. Het heeft mij veel nadenkpuntjes mee gegeven waar ik zeker aan ga werken. Ik heb er zelfs een vlog over gemaakt. Wat ook al inzichten gaf is dat ik thuis al een voorwerp moest meenemen wat iets over mij zelf zegt. Dus door deze voor-opdracht werd ik onbewust al aan het werk gezet. Het volgende thema lijkt mij ook zeer interessant ‘Hoe sta ik in het leven’?

Margit
Ik kreeg echt een spiegel voor me om op een andere manier naar mezelf te kijken, daar wil ik graag een vervolg op. De training en coach geef ik een 8, vooral haar adremheid vond ik goed.

Femke
Door de workshop ben ik een stuk bewuster van mij zelf en mijn gedrag geworden. het coachmodel de bus heeft mij veel inzichten gegeven. Elke Tafeltje Ont-Dekje krijgt een eigen Thema, deze ging over Wie ben ik? De volgende keer 9 September ben ik er weer bij en neem deze keer mijn vriend ook mee. Training 9 | Coach 10.

Kiki
Yolanda geeft duidelijke uitleg, is gezellig en heel toegankelijk. Mede door de verhalen van de anderen heb ik veel inzichten in mijzelf gekregen. Met het coachmodel ‘de bus’ ben ik gelijk de volgende dag mee aan de slag gegaan. Training 8 | Coach 8.

Ina
Door de workshop Tafeltje Ont-dekje heb ik meer inzicht voor mij zelf gekregen. het begon eigenlijk al met het voorwerp wat je mee moest nemen van thuis, dan begin je onbewust al na te denken. Het was goed en leerzaam ik geef de training een 8 en de coach ook. Zij kon goed luisteren en aandacht geven. De interactie met de groep onderling was leuk, je leert immers ook van elkaar. Volgende x als ik kan ben ik er weer bij.

Marga
Hele prettige ervaring. Yo weet warm en professioneel de gevoelige snaar te raken. Er is aandacht voor ieder individueel maar ondertussen ontstaat er ook een groepsgevoel waardoor het openstellen en praten eigenlijk vanzelf gaat.

Jeroen
Gezellig intiem, laagdrempelig. Er wordt jou niet verteld wat jij moet doen in een bepaalde situatie waar je mee zit en waar je heen wilt. De juiste vragen worden gesteld dat jouw eigen radars gaan draaien. De antwoorden komen niet van buiten af maar van binnenuit. En wat is het als je ook ervaringen van andere hoort en kan delen met elkaar. Niemand staat alleen. Er hangt een warme liefdevolle energie. Onder het genot van een hapje en een drankje rond de tafel. Kom je weer tot nieuwe inzichten. Aanrader om zeker een keer te doen.

Petra
Een luisterend oor, je gaat met goed gevoel de deur weer uit.

Rosita
De training heeft mij meer inzicht gegeven, mede door het écht luisteren en doorvragen. Het was een prettige en huiselijke sfeer zo in de woonkeuken. Ook had ik veel aan de problemen die overeen kwamen bij de verschillende workshops deelnemers. Ik geef de coach een 8, deze hoge waardering i.v.m. gericht vragen en tot de kern komen. Training en trainer kan ik niet los van elkaar zien. Goede leiding waardoor er naar elkaar geluisterd werd. Verrassend vond ik de openheid en eerlijkheid van de kandidaten.

Anouk
De workshop van Tafeltje Ont-Dekje gaf mij echt een opening tot nadenken en willen veranderen, wil graag een vervolg. Vond het fijn dat er tijdens het gesprek ook echt doorgevraagd werd en goed werd geluisterd. Trefwoorden als doortastendheid, openheid, rust maar vooral ongedwongen. Ik ga ook echt met een warm gevoel naar huis. Ik ben erbij de volgende keer bij Thema 2 ‘Hoe sta ik in het leven’.

Eugene
Wat ik mooi vond aan Tafeltje Ont-dekje is de collectieve verbintenis tussen de deelnemers. Ik geef de workshop een 10, de intentie van Personal Coach Yolanda om mensen bij elkaar te brengen en inzichten mee te geven op een luchtige speelse manier. Geweldig! Als er een vervolg komt ben ik er weer bij.

Paul
Inhoudelijk een goede training, had me geen voorstelling gemaakt maar is zeker wel naar verwachting gelopen. De training heeft mij meer richting en inzicht in mijn doel opgeleverd. De interactie met de groep over de onderwerpen gaf mij ook weer inzichten. Training 9 | Coach 9.

Lida
Tafeltje Ont-Dekje heeft mij inzichten gegeven in mezelf, vooral het sleutelwoord loslaten:) De training geef ik een 8 vond het zeer leerzaam maar ook gezellig. De coach geef ik ook een 8, door haar spontane manier van praten en haar warmte. Het coachmodel wat zij uitgezocht had was erg leuk om te ervaren. Jammer dat ik niet wat dichterbij woon. Training 8 | Coach 8.

Karin
Ik heb veel dingen om over na te denken na Tafeltje Ont-Dekje. Het voorwerp wat ik mee moest nemen vond ik best lastig, maar uiteindelijk neem je toch iets mee wat voor jou heel belangrijk is. De training geef ik een 8 omdat zij als Personal Coach, met een 1 op 1 sessie vast een 10 moet zijn:) Bedankt

Intake?BedrijfsfilmAgenda
error: Deze content is beveiligd!