Thema’s Tafeltje Ont-Dekje

Workshop
‘HEEL JE HART’

Een prachtig cadeau aan jezelf. Volgens de Japanse kunst Kintsugi wat letterlijk goudverbinding betekent, maken we een prachtige reis door jouw hart. Na de verbinding met je hart en een zachte meditatie breek je jouw hart gewikkeld in een katoenendoek zacht met een hamer of steen kapot. Gelukkig is je hart gevuld met vele dierbare en mooie geluks momenten. Maar de scherven en gaten staan voor je littekens, de klappen die het leven heeft uitgedeeld. Verwacht maar soms geheel onverwachts hebben we deze moeten incasseren in ons hart. Het heeft ons diep geraakt, pijn en verdriet gedaan. Op elke scherf schrijf je jouw momenten wat je hart geraakt heeft en waardoor een breuk is ontstaan. Nu is het moment aangekomen dat je jouw hart mag gaan helen en dat je met zelfliefde terug mag kijken en met zachtheid jouw hart, de scherven, met goudlijm aan elkaar verbindt. Jouw hart mag er zijn met alle schade die het opgelopen heeft. De gouden lijnen op je hart laten zien dat je ontzettend veerkrachtig bent geweest door na elke klap weer op te staan, elke keer weer. Daar mag je heel trots op zijn.

De keramieken harten waar we in deze workshop ‘Heel je Hart’ mee gaan werken worden met veel liefde gemaakt in Iran door de familie van Bahareh een bijzondere vrouw die de oprichtster is van Open your heart studio.
Zij verspreid deze harten met veel liefde over de wereld en kiest de mensen uit die er mee mogen werken ?

Dit prachtige hart zit in een mooie giftbox gewikkeld in een handgeweven katoenen doek met goudlijm en een boekje.
Volgens het harten ritueel bestaande uit een begeleide hart visualisatie, het breken en weer lijmen van jouw scherven met goudlijm volgens de Japanse Kintsugi filosofie gaan we samen op reis met jouw hart.
Elk hart is uniek en verkrijgbaar in verschillende pastelkleuren en wacht om door jou gekozen te worden.

Yo4coaching nodigt je uit voor jouw hartenreis.
De tijd en datum kiezen we samen in overleg.
Info@yo4coaching.nl

Kosten 99,- euro voor de workshop (Inclusief coach, prosecco & kaasplank)
Kosten keramieken hart 39,95

Wat kan je verwachten tijdens de workshop
* Ontvangst met een glas prosecco en een kaasplank
* Jouw keramieken Kintsugi hart t.w.v 39,95
* Keuze uit 3 kleuren Sky, Rose en Earth
* Duur 2,5 tot 3 uur
* Verbinding maken met het hart
* Korte meditatie/visualisatie
* Uitleg Kintsugi methode met het breekmoment
* Beschrijf wat jouw geraakt heeft op de scherven
* Heel daarna jouw hart met goudlijm
* Een prachtig stukje kunst met jouw verhaal voor thuis
* Afsluiting en feedback
* Maximaal 6 personen

Actie: Bring a friend.
en krijg 10% korting op jouw hart, 4 friends 40% korting

Let op!
De workshop kan ook met een besloten groepje ingepland worden.
1 deelnemer van de groep maakt de afspraak in mijn agenda met de hoeveelheid personen en harten.
Diegene krijgt vervolgens een factuur voor de hele groep van Yo4coaching.

Andere dagen & tijden:
Maandag 13.00-15.30
Dinsdag 10.00- 12.30 19.00-21.30
Woensdag 10.00-12.30 19.00-21.30
Donderdag 10.00-12.30 19.00-21.30
Vrijdag 13.00-16.00

Ook als individueel Coachtraject te boeken.
€339,- inclusief intake , koffie & thee, coaching en keramieken hart t.w.v. 39,95 euro.

Aanbieding:
Heb je al eerder een coachtraject bij Yo4coaching gevolgd?
Dan krijg je 50 % korting op het hart  en betaal je €319,-
Het zijn 3 creatieve coachsessies van 60 minuten.

Grotere groepen op locatie?
Is uiteraard bespreekbaar  Ook als individueel Coachtraject te boeken.
€339,- inclusief intake , koffie & thee, coaching en keramieken hart t.w.v. 39,95 euro.

Workshop
Wie ben ik?
Weet jij op dit moment niet goed meer wie je bent? In al die jaren ben je beinvloed door je overtuigingen, je opvoeding, je relaties, werk en je gezin. De theorie van Voice Dialogue gaat er van uit dat je als persoon niet uit een, maar uit een heleboel ikken bestaat, ook wel subpersonen genoemd die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken. In deze workshop gaan wij op een luchtige manier aan het werk met het coachmodel “De bus van al jouw Ikken

Welke ik ben jij onderweg kwijtgeraakt?

Workshop
Wat zit er in mijn rugzak?
Welke bagage draag jij al die jaren al bij je, zitten er nog veel onverwerkte emoties in? Zoals angsten en pijnen die je meezeult in je rugzak en inmiddels te zwaar voor je schouders geworden is. In deze workshop gaan we leren loslaten van datgene wat niet meer goed voor je is en je te veel negatieve energie kost. Sommige lasten hebben we niet meer nodig en kunnen we uit onze rugzak gooien. je bent van harte welkom om deze workshop bij te wonen en op een luchtige manier afscheid te nemen van negatieve ervaringen.

Workshop
Schrijf een brief aan je toekomstige zelf.
Een brief is een mooie manier om gedachten te vangen en te bewaren. Door je gedachten, herinneringen en plannen op te schrijven maak je ze tastbaar en helder! Een papieren tijdscapsule. Waar word je nu gelukkig van? Wat is je toekomstdroom? Wat wil je nooit vergeten?

Het is een moment waarop je terug kunt blikken naar de bijzondere momenten die je hebt beleefd. Een moment om even stil te staan bij waar je nu bent en waar je graag naartoe wilt. Een moment waarop je hoopvol vooruit kunt kijken en nieuwe doelen kunt stellen.

Workshop
Klei je vrij (
creatieve workshop)
Waar Hoofd, Handen & Gevoel samenkomen.

Workshop
Meditatief Boetseren
Werkstukken in klei kunnen je helpen om inzichten in jouw leven, in patronen die jouw leven vervuilen of juist gezond maken helder te krijgen. Beeldend werken met klei kan je helpen een beeldtaal te vinden voor ervaringen waar eigenlijk nog geen woorden voor zijn.

Workshop
Ikigai Moodboard
(creatieve workshop)
Ontdek wat jouw passie is.

Een Moodboard is iets magisch, en kan je inzicht geven in jezelf en welke kant je op wilt. Een moodboard is een krachtig communicatiemiddel. Want beelden zijn veel effectiever dan woorden. Een moodboard is een totaalplaatje dat met woorden moeilijk kan worden samengevat. Je krijgt er meteen een gevoel bij. Door ideeën en dromen te visualiseren op een moodboard, maak je ze zichtbaar voor jezelf en voor anderen.

Wat is jouw Ikigai? Jouw reden om op te staan? Iedereen heeft het, maar het is een kwestie van bewustwording en keuzes maken. En die bewustwording en de keuzes die je maakt zorgen ervoor dat je ikigai ervaart en de levensenergie optimaal stroomt. Mijn ikigai is jou te begeleiden in het ontdekken van je kracht en de kwaliteiten die jou uniek maken. Wat is jouw ikigai? Waar sta jij elke dag weer voor op? Wat is jouw passie? Waar wordt je superblij van? Wat motiveert je? Ontdek het tijdens deze workshop.

Maak een Ikigai Moodboard over jou.

Workshop
Hoe draag ik deze mantel der liefde?
(speciaal voor mantelzorgers)
Hoe draag ik deze mantel? Zit jouw mantel der liefde vol met goede zorgen maar ook angsten voor morgen? Worden jouw schouders te zwaar belast? Zie jij het soms ook even niet meer zitten en wil je praten met lotgenoten die begrijpen wat jij meemaakt? En wil je deze mantel van je schouders laten zakken, als is het maar voor even? Deze middag is speciaal voor jou Mantelzorger, laat alles even los, krijg nieuwe positieve energie waardoor je sterker wordt en alles weer aankan misschien op een andere manier en meer in balans. Gun jij jezelf deze middag vol met inzichten & inspiratie?

Workshop
Verlies & Rouw
Wist je dat rouwen een werkwoord is? En dat tijd alle wonden heelt onzin is , je zal eraan moeten werken eerst het rouwen moeten eren en het leven daarna zonder wat was moeten corrigeren. In deze workshop gaan we aan de slag met jouw proces op een luchtige manier aan de hand van een coachmodel die speciaal voor afscheid, verlies en rouw gemaakt is.

Bij voorbeeld de verlieskast.

Een mooie metafoor om te gebruiken voor verlies (elk verlies) Elk laatje krijgt een naam, bijvoorbeeld verdriet, boos, een kleur, een naam, een oude baan. Het ene laatje zal helemaal openstaan en daar kan je goed inkijken, het andere staat op een kier, af en toe ga je ernaar toe maar je kan hem ook ineens weer dicht doen. Sommige lades zijn potdicht, afgesloten door jou, je hebt er een groot slot opgedaan en misschien het sleuteltje weggegooid. Wat er in deze la zit doet nog teveel pijn, daar is het zwart en leeg. Dat is voor nu oké er komt een tijd dat je het laatje een klein stukje open mag doen zodat het er iets lichter wordt.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de workshops weer gaan starten? Laat hier jouw gegevens achter. En geef alvast aan in welk thema je geïnteresseerd bent, je bent welkom.

    Intake?BedrijfsfilmAgenda
    error: Deze content is beveiligd!