Thema’s Tafeltje Ont-Dekje

Wie ben ik?
Weet jij op dit moment niet goed meer wie je bent? In al die jaren ben je beinvloed door je overtuigingen, je opvoeding, je relaties, werk en je gezin. De theorie van Voice Dialogue gaat er van uit dat je als persoon niet uit een, maar uit een heleboel ikken bestaat, ook wel subpersonen genoemd die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken. In deze workshop gaan wij op een luchtige manier aan het werk met het coachmodel “De bus van al jouw Ikken

Welke ik ben jij onderweg kwijtgeraakt?

Wat zit er in mijn rugzak?
Welke bagage draag jij al die jaren al bij je, zitten er nog veel onverwerkte emoties in? Zoals angsten en pijnen die je meezeult in je rugzak en inmiddels te zwaar voor je schouders geworden is. In deze workshop gaan we leren loslaten van datgene wat niet meer goed voor je is en je te veel negatieve energie kost. Sommige lasten hebben we niet meer nodig en kunnen we uit onze rugzak gooien. je bent van harte welkom om deze workshop bij te wonen en op een luchtige manier afscheid te nemen van negatieve ervaringen.

Schrijf een brief aan je toekomstige zelf.
Een brief is een mooie manier om gedachten te vangen en te bewaren. Door je gedachten, herinneringen en plannen op te schrijven maak je ze tastbaar en helder! Een papieren tijdscapsule. Waar word je nu gelukkig van? Wat is je toekomstdroom? Wat wil je nooit vergeten?

Het is een moment waarop je terug kunt blikken naar de bijzondere momenten die je hebt beleefd. Een moment om even stil te staan bij waar je nu bent en waar je graag naartoe wilt. Een moment waarop je hoopvol vooruit kunt kijken en nieuwe doelen kunt stellen.

Klei je vrij (creatieve workshop)
Waar Hoofd, Handen & Gevoel samenkomen.

Meditatief Boetseren
Werkstukken in klei kunnen je helpen om inzichten in jouw leven, in patronen die jouw leven vervuilen of juist gezond maken helder te krijgen. Beeldend werken met klei kan je helpen een beeldtaal te vinden voor ervaringen waar eigenlijk nog geen woorden voor zijn.

Ikigai Moodboard (creatieve workshop)
Ontdek wat jouw passie is.

Een Moodboard is iets magisch, en kan je inzicht geven in jezelf en welke kant je op wilt. Een moodboard is een krachtig communicatiemiddel. Want beelden zijn veel effectiever dan woorden. Een moodboard is een totaalplaatje dat met woorden moeilijk kan worden samengevat. Je krijgt er meteen een gevoel bij. Door ideeën en dromen te visualiseren op een moodboard, maak je ze zichtbaar voor jezelf en voor anderen.

Wat is jouw Ikigai? Jouw reden om op te staan? Iedereen heeft het, maar het is een kwestie van bewustwording en keuzes maken. En die bewustwording en de keuzes die je maakt zorgen ervoor dat je ikigai ervaart en de levensenergie optimaal stroomt. Mijn ikigai is jou te begeleiden in het ontdekken van je kracht en de kwaliteiten die jou uniek maken. Wat is jouw ikigai? Waar sta jij elke dag weer voor op? Wat is jouw passie? Waar wordt je superblij van? Wat motiveert je? Ontdek het tijdens deze workshop.

Maak een Ikigai Moodboard over jou.

Hoe draag ik deze mantel der liefde? (speciaal voor mantelzorgers)
Hoe draag ik deze mantel? Zit jouw mantel der liefde vol met goede zorgen maar ook angsten voor morgen? Worden jouw schouders te zwaar belast? Zie jij het soms ook even niet meer zitten en wil je praten met lotgenoten die begrijpen wat jij meemaakt? En wil je deze mantel van je schouders laten zakken, als is het maar voor even? Deze middag is speciaal voor jou Mantelzorger, laat alles even los, krijg nieuwe positieve energie waardoor je sterker wordt en alles weer aankan misschien op een andere manier en meer in balans. Gun jij jezelf deze middag vol met inzichten & inspiratie?

Verlies & Rouw
Wist je dat rouwen een werkwoord is? En dat tijd alle wonden heelt onzin is , je zal eraan moeten werken eerst het rouwen moeten eren en het leven daarna zonder wat was moeten corrigeren. In deze workshop gaan we aan de slag met jouw proces op een luchtige manier aan de hand van een coachmodel die speciaal voor afscheid, verlies en rouw gemaakt is.

Bij voorbeeld de verlieskast.

Een mooie metafoor om te gebruiken voor verlies (elk verlies) Elk laatje krijgt een naam, bijvoorbeeld verdriet, boos, een kleur, een naam, een oude baan. Het ene laatje zal helemaal openstaan en daar kan je goed inkijken, het andere staat op een kier, af en toe ga je ernaar toe maar je kan hem ook ineens weer dicht doen. Sommige lades zijn potdicht, afgesloten door jou, je hebt er een groot slot opgedaan en misschien het sleuteltje weggegooid. Wat er in deze la zit doet nog teveel pijn, daar is het zwart en leeg. Dat is voor nu oké er komt een tijd dat je het laatje een klein stukje open mag doen zodat het er iets lichter wordt.

Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer de workshops weer gaan starten? Laat hier jouw gegevens achter. En geef alvast aan in welk thema je geïnteresseerd bent, je bent welkom.

    Intake?BedrijfsfilmAgenda
    error: Deze content is beveiligd!